Workshops

Workshop info:

De workshop aan de draaitafel duurt +/- 2u, prijs €65 per persoon. Tijdens de workshop nemen we je mee doorheen het hele proces van klei tot keramiek en leer je draaien en afdraaien.
Ben je beginner of heb je al ervaring? We starten op jouw niveau en bouwen daarop verder.
Één werkje (2 x gebakken en geglazuurd) + cadeauverpakking is inbegrepen in de prijs.
Extra werkjes kunnen worden gebakken aan €5 per werkje.
+/- een maand na de workshop zijn de gemaakte stuks klaar.
Inbegrepen: koffie/thee.

Interesse in een workshop op maat?

Teambuildings, privé workshops voor familie & vrienden in het atelier of op locatie? Aan de draaitafels of in combinatie met handopbouw? We werken graag een voorstel uit naar jouw wensen. Contact en vragen via: info@lanalauwersceramics.be

De komende maanden zijn de workshops volzet.
Ontvang je graag als eerste alle info en data voor het najaar?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Wij bieden verschillende formules aan. Gedurende het jaar gaan deze door in het atelier aan de Kaai in Boom. In de zomermaanden verwelkomen wij je graag in de rustige, groene natuur van Buggenhout.

Basis workshop:

De workshop duurt +/ - 2u, prijs is € 62 per persoon. Tijdens de workshop nemen we je mee doorheen het hele proces van klei tot keramiek en leer je draaien en afdraaien. Één werkje is inbegrepen in de prijs, extra werkjes kunnen worden gebakken aan € 5 per werkje. Koffie/thee zijn inbegrepen.


Food & Stone formule 1:
Deze workshop duurt +/- 3u30 à 4u, prijs € 125 per persoon. Je komt zelf in een groepje (min 2, max 6 personen), dat zorgt voor de fijnste interactie. Tijdens de workshop nemen we je mee doorheen het hele proces van klei tot keramiek en leer je draaien en afdraaien. Één werkje is inbegrepen in de prijs, extra werkjes kunnen worden gebakken aan € 5 per werkje. Inbegrepen: aperitief, een ruim aanbod aan heerlijke gezonde gerechtjes, dessert + koffie/thee.


Food & Stone op maat:
Op zoek naar een op maat ervaring met keramiek? Plan je een creatieve teambuilding, een atelier onder vrienden? Een origineel feestje? Steek met plezier je handen in de klei en maak opnieuw contact met de aarde. We werken samen een gepaste formule uit – helemaal volgens jouw wens.

Voor meer informatie rond onze opleidingen, stages, onze artisanale producten of voor maatwerk-ateliers kun je altijd bij ons terecht via info@lanalauwersceramics.be.
 

PLAN EEN WORKSHOP